Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/restoran-skala.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Restoran Skala - Ponuda restorana
O nama

posjetite nas

Želja nam je biti Vaš domaćin i Vaše nezaobilazno odredište.

Restoran

Skala Skradin

Skradin, bilo da u njega dolazite s kopna ili uplovljavate u njegovu modernu marinu, Skradin će vas jednako dočekati „otvoreno i vrlo prilagodljivo“. Gradić je to bogate povijesti kako kulturne tako i gastronomske.

Svoje tajne čuva, ali rado prima svakoga da mu pruži odmor i zadovoljstvo za pamćenje.

Slijedeći bilo Skradina već 12 godina egzistira obiteljski restoran SKALA.

Restoran Skala Skradin
Skradin

Vaš domaćin

u skradinu

Naš meni je slika podneblja u kojem se restoran nalazi. Uz tradicionalna jela i domaća vina uživat ćete u pogledu na skradinsku marinu s terase restorana.

Zadovoljstvo gosta nam je na prvom mjestu. U mogućnosti smo udovoljiti Vašem osjetilu vida, okusa, miris i sluha.

Želja nam je biti Vaš domaćin i Vaše nezaobilazno odredište.

Dobrodošlicu Vam želi obitelj Horvat

Ponuda restorana Skala

Na terasi, u vrtu ili u zatvorenom dijelu restorana ugostit ćemo vas za vaše važne trenutke, krizme, pričesti i vjenčanja i tada ćete znati zašto smo drukčiji od drugih.

Od ponude jela izdvajamo steak po kojem smo prepoznatljivi. U ponudi imamo čak osam vrsti bifteka, od kojih posebno preporučamo biftek SKALA, biftek s tartufima, biftek sa šparogama…  Kod nas možete uživati i u posebno pripremljenim jelima ispod peke (teletina, janjetina, hobotnica), te kušati janjetinu na žaru. Od jela s roštilja, toplo preporučamo čevapčiće  SKALA sa pršutom i sirom.

U ponudi također imamo  svježe ulovljenu ribu i ostale plodove iz jadranskog mora. Preporučamo da probate našu riblju platu SCARDONA, jastog na buzaru, file bijele ribe…Specijaliteti kuće su pažljivo i pomno pripremljeni, tradicionalni SKRADINSKI rižoto, te SKRADINSKA torta od badema, oraha i čokolade.

Rezervacija

Premda nije obavezna, rezervacija stola je poželjna. Rezervaciju možete napraviti putem kontakt forme ili pozivom na broj telefona  095 884 5801 / 098 846 837

Restoran Skala ima kapacitet ugostiti cca. 160 ljudi (60 sala restorana, 35 natkrivena terasa, 65 vrt). Od načina plaćanja prihvaćamo gotovinu,  kartice i virmane. Osoblje restorana je osim na hrvatskom, sposobno komunicirati na još tri svjetska jezika – engleskom, njemačkom i talijanskom.